Agenda

Zomer-schilderweken 2016 in Consenvoye

Deze zomer organiseer ik twee schilderweken in de Usine van Consenvoye, Nrd-Frankrijk. Van 14 t/m 20 mei en van 9 t/m 16 juli. De Usine is een grote gerestaureerde fabriek, gelegen in het Maasdal, 25km ten noorden van Verdun. Voor informatie kijk op de pagina workshops buitenland.

Gilgamesj verteld door Joop Keesmaat, 29 maart

Op onze uitnodiging komt Joop Keesmaat met zijn Gilgamesj-vertelling naar Zeist. Het Gilgamesj-epos is een van de oudste literaire teksten ter wereld, vol sterke mythische beelden. Het is jarenlang een bron van inspiratie geweest in beeldend werk en in theatrale performance.
Palmzondag 29 maart, in Theater de Egeling, Kunstenhuis, Egelinglaan 2b, Zeist.
Aanvang 14.30u, kaartje €15 (verkoop aan de deur).
Meer informatie over Joop Keesmaat

Zomerwerkplaats 2014 Consenvoye

Deze zomer is er een Zomerwerkplaats in de Usine van Consenvoye, Nrd-Frankrijk. De Usine is een grote gerestaureerde fabriek, gelegen in het Maasdal, 25km ten noorden van Verdun. 6 intensieve (schilder)werkdagen van 12 juli t/m 19 juli, met als thema: Zintuigen, ziel en landschap. Voor informatie kijk op de pagina.

Tentoonstelling Werkplaats

De Schilderwerkplaats opent een tentoonstelling met werk van 14 deelnemers in de tentoonstellingsruimte van Kunstenhuis/Werkschuit in Zeist, op 10 mei 2014.

Performance ‘De trap’

Net als afgelopen jaar, midden in de Heilige Nachten, op de drempel van het oude naar het nieuwe jaar, tonen wij op 30 december een performance, m.m.v. Sjef Honer, Paul van Dijk, Wil Uitgeest, Anna Kruzdlo, Angela Köhnlein, Etrona vd Heijden, Jeanine Keuchenius.
Na afloop nodigen wij de aanwezigen uit tot een gesprek met de performers, bij koffie, thee en glühwijn. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Performance 5 Kamers 2011

Een korte performance, ontstaan vanuit het plezier van samenwerken en spelen: ‘5 Kamers’ m.m.v. Sjef Honer, Paul van Dijk, Wil Uitgeest, Anna Kruzdlo, Ziko Dackovic, Carolien Kerlen en Erik Lemmens.
Op 30 december om 20u, Landgoed de Reehorst, 3972LA Driebergen (bij de smidse, achter de parkeerweide).
De performance vindt buiten plaats, denkt u aan warme kleding, neem uit voorzorg een paraplu mee. Weersverwachting 30dec: de performance vandaag gaat door.

Aankoop werk

Bent u geïnteresseerd in aankoop van werk, kijk dan op de pagina’s Atelier/Recent Werk en Smidse/Eigen Werk.

Actuele informatie
Alle informatie over mijn workshops vindt u op werkplaats.eriklemmens.nl
Wilt u graag op de hoogte blijven van workshops, cursussen en activiteiten rond De Werkplaats? Stuur uw e-mailadres naar info@eriklemmens.nl
 (graag aangeven: belangstelling voor schilderen of voor smeden).